Werken bij NILO

Informatie over
werken bij NILO

Wij zijn op zoek naar: RECOMINTER (parttime/fulltime)

Werken bij NILO Personeelsdiensten betekent werken bij een regionaal gerichte no nonsense uitzendorganisatie die zich al ruim twintig jaar bezig houdt met bemiddeling van personeel en het geven van diverse HR adviezen.

We staan met beide benen op de grond en hebben een hekel aan loze beloftes. We weten wat er in de regio speelt en spreken de taal van onze flexwerkers en opdrachtgevers. We hebben een hoge betrokkenheid en voor onze flexwerkers en opdrachtgevers gaan we door het vuur.

Wij denken niet in hokjes en op dit moment hebben wij een vacature voor een RECOMINTER.

Als recominter ga je als recruiter/commercieel medewerker/intercedent aktief je markt benaderen.
Je benadert hierbij zelf je prospects en nieuwe klanten, met de gegevens van je prospects en nieuwe klanten ga ja aan de slag als recruiter om de juiste mensen te vinden en daarna zorg je als intercedent dat alles administratief juist wordt afgewerkt.
Het kan natuurlijk ook zijn dat je met de juiste kandidaat aktief op zoek gaat naar het juiste bedrijf.
Deze afwisselende en uitdagende baan vraagt een hoge mate van zelfstandiheid en lef om op de diverse markten op de juiste manier succesvol te benaderen.

Mocht je interesse hebben in deze commerciële baan laat dan via deze pagina je CV achter en wij nemen graag contact met je op om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden van deze uitdagende vacature met je te bespreken. In dit gesprek gaan wij ook in op wat wij elkaar te bieden hebben.

 


CV bijvoegen (heeft voorkeur maar niet noodzakelijk)

Ja, ik heb kennis genomen van en ga akkoord met het door NILO personeelsdiensten B.V. opgestelde privacy statement op haar website.

Wanneer je je via onze website inschrijft als werkzoekende ga je akkoord met ons privacy statement. Dit privacy statement is op deze website in het hoofdmenu onder het kopje “privacy beleid” terug te vinden.Alleen wanneer je akkoord gaat met dit statement worden je gegevens in behandeling genomen, dit doe je door een vinkje te zetten bij bovenstaande regel.

Ja, jullie mogen mijn CV maximaal één jaar bewaren

In verband met de privacy regels wordt je CV na 4 weken automatisch door ons verwijdert. Wil je dat wij je CV maximaal één jaar bewaren, beantwoord dan bovenstaande vraag met ja. Door het langer bewaren van je CV zijn wij langer in staat je te benaderen voor vacatures die interessant voor je kunnen zijn.