Wie zijn wij

NILO
personeelsdiensten
is een regionaal
'no nonsense'
uitzendbureau

 

NILO personeelsdiensten

Geschiedenis

NILO personeelsdiensten is opgericht in maart 1998 en vanaf juli in dat jaar zijn wij operationeel in de uitzendbranche.

In eerste instantie was het de bedoeling dat NILO personeelsdiensten zich compleet op de bouw zou gaan richten. Maar door de locatie in het centrum van Breda werd er al snel overgestapt naar het allround bemiddelen in verschillende sectoren waaronder de administratieve, technische, industriële en horeca sector. Op deze manier werd NILO een allround bemiddelaar.

In 2002 opende NILO personeelsdiensten de nieuwe vestiging in Dongen. Het doel van deze nieuwe vestiging in Dongen was om de belangrijkste speler te worden op de lokale markt van HR diensten, uitzenden, werving & selectie en detacheren. NILO is lokaal georiënteerd doordat de medewerkers geboren en getogen zijn in de regio Dongen. Dit versterkt de kennis van de markt en op blijven we op de hoogte van wat er, op ieder moment, speelt in de regio. De grote betrokkenheid van de medewerkers zorgt ervoor dat NILO personeelsdiensten net een stapje extra kan en wil zetten op het gebied van aandacht en service voor werkgevers, werknemers en flexwerkers.

Motto en ontwikkeling

Het motto van NILO personeelsdiensten luid: doe maar gewoon. Onder dit motto streeft NILO naar een succesvolle, plezierige en langdurige relatie met haar werkgevers, werknemers en flexwerkers. Binnen iedere relatie met NILO staan de mens en duurzaamheid centraal. Het draait hier echt om jou!

NILO personeelsdiensten blijft constant in ontwikkeling door voortdurende bijscholing te verrichten. Hierdoor zijn wij in staat om jou, op ieder moment, te voorzien van de meest optimale dienstverlening en gaan wij mee met de tijd. Door onze kennis en expertise up-to-date te houden, kunnen wij onze opdrachtgevers passend advies geven en (flex)medewerkers blijven voorzien van de laatste informatie.

Certificaten

NILO personeelsdiensten is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), NEN 4400-1. Verder zijn wij VCU gecertificeerd en ingeschreven in het register van Stichting Normering Arbeid (SNA). Al deze certificaten en inschrijvingen tonen aan dat NILO een betrouwbare partner is om zaken mee te doen. Wij doen graag ons best voor jou!

Deze en meer certificaten zijn vindbaar onder het kopje “Certificaten” in het menu.

 

Contact

Benieuwd naar de opties of mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op!