Wie zijn wij

NILO
personeelsdiensten
is een regionaal
'no nonsense'
uitzendbureau

NILO personeelsdiensten

NILO personeelsdiensten is opgericht in maart 1998 en vanaf juli in dat jaar operationeel in de uitzendbranche.

Het was in eerste instantie de bedoeling dat we ons compleet op de bouw zouden gaan richten maar door de keus van de locatie in het centrum van Breda werd al snel de overstap gemaakt naar het allround bemiddelen in de administratieve, technische, industriële en horeca sector. NILO werd hierdoor een allround bemiddelaar.

In 2002 is de vestiging in Dongen geopend met als doel de belangrijkste speler te worden op de lokale markt van HR diensten, Uitzenden, Werving & Selectie en Detacheren. NILO is lokaal georiënteerd met medewerkers die in de regio geboren en getogen zijn. Hierdoor hebben ze een uitstekende kennis van deze markt en weten ze wat er speelt. Door de grote betrokkenheid van de medewerkers geeft NILO net dat beetje meer aandacht en service aan werkgevers, werknemers en flexwerkers.

Onder het motto: doe maar gewoon, streeft NILO naar een succesvolle, plezierige en langdurige relatie met hun werkgevers/werknemers/flexwerkers waarin de mens en duurzaamheid centraal staan. 

Door de voortdurende bijscholing en ontwikkeling is NILO steeds in staat om in de meest optimale dienstverlening te voorzien. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers een passend advies geven op hun ondernemers vragen en kunnen we ook de flexwerkers voorzien van de laatste informatie.

NILO personeelsdiensten is lid van de Nederlande Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd en is in geschreven in het register van Stichting Normering Arbeid (SNA). Al deze certificaten en inschrijvingen geven aan dat u met een betrouwbare partner zaken doet. De bijbehorende certificaten vindt u onder het kopje "Certificaten" in het hoofdmenu.