Match & Talent

Krijg snel inzicht
via Match Insight
& Talent Insight

Krijg snel inzicht via Match Insight & Talent Insight

NILO personeelsdiensten biedt MKB-ondernemers in de regio Dongen alle mogelijke ondersteuning waar het gaat om het vinden én binden van passend personeel. Van werving & selectie tot bemiddelen, uitzenden en detachering aan toe. De HR diensten van NILO staan in het teken van duurzame inzetbaarheid. En ook de tool Match Insight & Talent Insight levert een cruciale meerwaarde op voor werkgevers én werknemers.

 

Zo vindt u de perfecte kandidaat voor de vacature

Via Match Insight & Talent Insight ontdekt u als werkgever snel waar een sollicitant goed in is én waar hij minder sterk in is. Zo weet u of hij de perfecte match is voor de baan, het team en ambities van uw organisatie. U krijgt bovendien inzicht in de kwaliteiten die de nieuwe medewerker nog kan ontwikkelen. Bijzonder waardevol voor de duurzame inzetbaarheid én de langere termijn. Bedenk maar eens wat een verkeerde keuze u kost aan tijd, energie en geld. Deze tool is een bescheiden investering die heel veel oplevert.

 

Zo zet u uw medewerkers optimaal in

Als u een beter beeld hebt van uw medewerker kunt u daar ook veel beter op inspelen. U kunt hem beter in zijn kracht zetten. En voor uw medewerker geldt: als die inzicht heeft in zijn eigen kwaliteiten én beperkingen kan hij daar beter mee werken en ook beter reageren op de wensen en behoeften van zijn collega’s en de werkomgeving. En een medewerker die lekker kan werken en goed op zijn plek zit is goud waard. Met deze tool gaat u echt voor een duurzame inzet van uw personeel.

 

Zo werkt Match Insight

We nemen eerst samen door wat u als werkgever belangrijk vindt om te weten van een kandidaat of werknemer. Welke kwaliteiten en eigenschappen zijn cruciaal voor de baan? Met de Match Scan brengen we dan de ideale kandidaat in kaart en bepalen we de gedrags- en cultuuraspecten.
Vervolgens zorgen wij met Match Insight voor een verdiepend rapport per kandidaat. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hun persoonlijke kwaliteiten, ontwikkelpunten, valkuilen en blind spots. Hiermee kunt u dan heel gericht in gesprek gaan met de kandidaat en uiteindelijk de kandidaat kiezen die het beste past bij het bedrijf en de cultuur.

 

Zo werkt Talent Insight

Met Talent Scan brengen we het profiel van een medewerker in kaart. De online test die erbij hoort is vooral een praktische tool voor een goed fundament. In 10-15 minuten tijd komt waardevolle informatie boven tafel.

Talent Insight is het bijbehorende rapport met persoonlijke verdieping voor de medewerker. Zo kunnen jullie goed inspelen op de kwaliteiten, werk maken van de verbeterkansen en het carrièrepad slim uitstippelen. Talent Insight helpt om de juiste keuzes te maken voor de medewerker én het bedrijf.

Match Insight & Talent Insight – powered by iSeleQt.com

 

Wilt u weten welke kandidaat het beste bij uw bedrijf past?

Wilt u werk maken van duurzame inzetbaarheid of wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers hun potentieel optimaal benutten? Maak dan nu gebruik van onze speciale actie: zet Match Insight en/of Talent Insight in en ontvang een gratis voucher voor een tweede keer. In te zetten bij de volgende vacature of ontdek zelf eens de meerwaarde van Talent Insight en krijg inzicht in uw eigen onbenut potentieel én uw valkuilen.

Vul vrijblijvend het volgende formulier in en we maken snel een afspraak waarbij we u de online tools kunnen laten zien: