Match & Talent

Krijg snel inzicht
via Match Insight
& Talent Insight

 

Krijg snel inzicht via Match Insight & Talent Insight

NILO personeelsdiensten biedt MKB-ondernemers in de regio Dongen alle mogelijke ondersteuning waar het gaat om het vinden én binden van passend personeel. Van werving & selectie tot bemiddelen, uitzenden en detachering aan toe. De HR diensten van NILO staan in het teken van duurzame inzetbaarheid. En ook de tool Match Insight & Talent Insight levert een cruciale meerwaarde op voor werkgevers én werknemers.

 

Zo vindt u de perfecte kandidaat voor de vacature

Via Match Insight & Talent Insight ontdekt u als werkgever al snel waar een sollicitant goed en minder sterk in is. Zo weet u al snel of de sollicitant de perfecte match is voor de baan, het team en de ambities van uw organisatie of niet. Bovendien krijgt u een beter inzicht in de kwaliteiten die de nieuwe medewerker eventueel nog verder zou kunnen ontwikkelen. Dit is vooral bijzonder waardevol voor de duurzame inzetbaarheid en op de langere termijn. Gaat u maar eens na, hoeveel tijd, energie en geld een verkeerd gekozen nieuwe medewerker u gaat kosten? Door het gebruiken van deze tool door middel van een bescheiden investering, levert deze tool uw erg veel voordelen en gemakken op!

 

Zo zet u uw medewerkers optimaal in

Wanneer u een beter beeld hebt van uw medewerker, kunt u hier ook veel beter op inspelen. U kunt uw nieuwe medewerker beter in zijn of haar kracht zetten. Ook voor uw medewerker zitten er voordelen aan verbonden. Wanneer deze inzicht heeft in zijn of haar eigen kwaliteiten en beperkingen, kan hij of zij daar beter zelf mee omgaan en beter reageren op de wensen en behoeften van collega’s en de werkomgeving. Zo zitten jouw medewerkers lekkerder in hun vel en werken ze lekker door. Een medewerker die goed kan werken en op zijn of haar plek zit is namelijk goud waard! Met deze tool gaat u echt voor een duurzame inzet van uw personeel.

 

Zo werkt Match Insight

We beginnen het proces door samen door te nemen wat u als werkgever belangrijk vindt om te weten van een kandidaat of nieuwe werkenemer. Welke kwaliteiten en eigenschappen zijn cruciaal voor de beschikbare baan? Al deze aspecten nemen wij mee in onze Match Scan. Met de Match Scan brengen we dan de ideale kandidaat voor uw vacature in kaart en bepalen we de gedrags- en cultuuraspecten. Vervolgens zorgen wij met de Match Insight dat er een verdiepend rapport per kandidaat wordt opgesteld. Hierdoor krijgt u een goed beeld van alle persoonlijke kwaliteiten, ontwikkelpunten, valkuilen en blind spots van de kandidaten. Aan de hand van deze informatie kun u heel erg gericht in gesprek gaan met de kandidaat. Uiteindelijk kun tu zelf de kandidaat kiezen die het beste past bij uw bedrijf en de werk cultuur.

 

Zo werkt Talent Insight

Met de Talent Scan brengen wij het profiel van een (nieuwe) medewerker in kaart. De Talent Scan is een online test, die erbij hoort. Het dient vooral als een praktische tool voor een goed fundament. Binnen 10 tot 15 minuten tijd komt er al veel waardevolle informatie boven tafel.

Talent Insight betreft het bijbehorende rapport van de Talent Scan met persoonlijke verdieping voor de medewerker. Zo kan er goed ingespeeld worden op de kwaliteiten van de medewerker, kan er werk worden gemaakt van de verbeterpunten en kan het carrière pad slim worden uitgestippeld. Talent Insight helpt u om de juiste keuzes te maken voor de medewerker én het bedrijf zelf.

Match Insight & Talent Insight – powered by iSeleQt.com

 

Wilt u weten welke kandidaat het beste bij uw bedrijf past?

Wilt u werk maken van duurzame inzetbaarheid of wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers hun potentieel optimaal benutten? Maak dan nu gebruik van onze speciale actie: zet Match Insight en/of Talent Insight in en ontvang een gratis voucher voor een tweede keer. In te zetten bij de volgende vacature of ontdek zelf eens de meerwaarde van Talent Insight en krijg inzicht in uw eigen onbenut potentieel én uw valkuilen.

Vul vrijblijvend het volgende formulier in en we maken snel een afspraak waarbij we u de online tools kunnen laten zien: